Theebar op locatie

Theebar op locatie is een manier om u te onderscheiden op een evenement. Met een theebar doet u een keer iets anders als dat uw gasten gewend zijn. Een kop thee drinken wordt op deze manier weer spannend.

Wij gebruiken wij alleen mooie losse theeën sommige zijn bekend en andere juist weer niet. Op deze manier is er voor iedereen wat te kiezen. Naast thee zorgen wij ook voor verse kruiden en fruit die uw gasten zelf kunnen knippen / pakken om de meest verrassende infusies te maken.

Wij proberen ook altijd wel een pot thee klaar te hebben staan met daarin een thee die getrokken wordt van een theebloem. Deze pot thee trekt vaak al genoeg interesse van uw gasten.

En wat dacht u van een iced tea welke vers gemaakt wordt door de theesommelier. Naast de zorg voor de thee zorgen wij natuurlijk ook voor het juist water. Wist u dat een thee gezet met bronwater veel meer smaak bevat dan een thee gezet met leidingwater. Elke thee heeft zijn juiste optimale temperatuur om gezet te worden. Daarom zorgen wij ook voor verschillende waterkokers zodat we iedere thee met de perfecte water temperatuur kunnen zetten.

De losse thee serveren wij in handige theezakjes zonder touwtje. Op deze manier kan de thee mooi trekken (smaak afgeven) en komt u niet in de verleiding om te gaan jojoën. De kleur zegt namelijk niets over sterkte van de smaak.

 

Voordelen van een theebar op locatie:

  • Professionele theesommelier.
  • Een gepassioneerde gastheer.
  • Vernieuwd en verrassend.
  • Thee zorgt voor een beter concentratievermogen.
  • Een gewoon drankje wordt weer speciaal.
  • All inclusief, geen verrassingen achteraf.

Voor meer informatie klik dan HIER

theebar op locatie