M.O.K

Langzaam aan gaan we weer richting het “oude normaal”.  Dit betekend ook dat langzaam aan de kantoren ook weer open gaan. Met gepaste afstand ontmoeten de collega’s elkaar weer “live” in plaats van in de digitale meeting room. Om dit te vieren hebben wij M.O.K. bedacht. M.O.K. is het alternatief voor de VRIMIBO. De VRIMIBO is de manier om je week af te sluiten. M.O.K. is de manier om je week te beginnen.

Wat is M.O.K.?

M.O.K. staat voor Maandag Ochtend Koffie. Start je werkweek met een barista op kantoor.

Geweldig toch? Een krachtige espresso of een vol romige cappuccino!

De werkweek starten met een barista die voor iedere medewerker de lekkerste koffie bereid. Dit kan iedereen wel waarderen. En wist je dat goede koffie ook nog eens je productiviteit verbeterd. Ideaal toch om zo je werkdag te beginnen.

Het M.O.K. arrangement bestaat uit 2,5 uur onbeperkt koffie op het werk. Op die manier kan iedere medewerker rustig de tijd nemen om zijn of haar favoriete kop koffie te bestellen. Naast koffie zorgen we natuurlijk ook voor thee en warme chocolademelk. Iedereen mag gerust een 2de of een 3de keer langskomen.

Met M.O.K. zorg je ervoor dat iedereen opgewekt de week weer begint. U kan de M.O.K. ook uitbreiden met Chocolat Chip Cookies, Brownies of toch liever met een Muffin.

De Maandag Ochtend Koffie M.O.K.  kan ook op een andere dag van de week plaats vinden. Wij komen net zo graag op dinsdag, woensdag of een andere dag. Zelfs in het weekend komen wij met plezier de koffie verzorgen.

Het M.O.K. arrangement bieden wij aan voor € 375,- ex BTW daarvoor komen wij naar uw locatie en serveren wij 2,5 uur onbeperkt koffie en thee naar keuze.

Nu ter introductie is het M.O.K. arrangement tot 31 juli 2020 te reserveren voor het fantastische bedrag van € 295,- ex BTW 

Voorwaarde is wel dat de reservering gemaakt wordt voor een datum in 2020

   

Mail, bel of vul ons contactformulier in en geniet binnenkort van onze heerlijke koffie bij jullie op het werk!

 

Geniet van je koffie!

Jeroen

Maandag Ochtend Koffie
Maandag ochtend koffie
Barista op locatie
Barista op locatie