Koffie printer en meer

Koffie printer huren i.c.m. espressobar op locatie

Steeds vaker zie je op evenementen logo’s en selfies op de cappuccino. Vraag je je ook weleens af hoe dat gedaan wordt? Nou met een koffie printer. Deze 3d printer print elke willekeurige afbeelding op het melkschuim van de cappuccino. Super strak dus echt een extra toevoeging op uw evenement. En hoe gaaf is het als op de cappuccino die geserveerd wordt door onze barista uw logo of afbeelding staat.

Dit kan!

Wij zijn er van overtuigd dat een koffieprinter een toegevoegde waarde heeft op een evenement. dus wij hebben inmiddels ook een koffie printer in ons assortiment opgenomen. Dit om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn tijdens evenementen met onze barista op locatie.

Ook de gasten die zo’n cappuccino krijgen vinden dit echt te gek. Door het printen van de cappuccino’s worden deze ineens ook erg interessant om op de sociale media te plaatsen. Op deze manier krijgt uw bedrijf ook nog eens extra publiciteit op het internet.

 

Koffie printer huren maakt van een cappuccino een reclame cappuccino
Koffie printer huren maakt van een cappuccino een reclame cappuccino
koffie printer huren
koffie printer huren
cinoprinter om van een cappuccino iets bijzonders te maken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedrukte bekers

Tijdens een beurs of evenement wilt u natuurlijk goed zichtbaar zijn voor uw bestaande relatie, maar ook voor nieuwe relaties. Om deze zichtbaarheid te vergroten kunt u er ook voor kiezen om door ons bekers te laten bedrukken met uw logo. Op deze manier komt uw branding of bedrijfsuitstraling nog meer tot zijn recht.

Het voordeel van een bedrukt beker is dat deze vaak weer ergens anders neergezet wordt. Dit zorgt ervoor dat ander bezoekers uw reclame zien zonder dat ze al bij u langs geweest zijn. OP die manier zorgt zo’n bedrukte beker dus ook weer voor extra bezoekers aan uw stand. Gemiddeld zorgt een bedrukte beker voor zo’n 5 tot 7 minuten extra reclame rond om uw stand of espressobar.

bedrukte bekers
Bedrijfsuiting op bekers
Branding op bekers