Barista op uw stand, beurs of evenement.

Waarom een barista op uw stand?

Het geluid van een koffiemolen en de geur van verse koffie zorgen er al heel snel voor dat bezoekers de barista op uw stand weten te vinden. En is dat niet wat u wilt als u op een beurs staat. Nieuwe contacten maken, daarvoor neemt u toch deel aan een beurs.

Wie kan de geur van vers gezette koffie nou niet weerstaan? Over het algemeen hebben bezoekers 2 tot 4 keer zin in een kop koffie. En als er eenmaal mensen staan te wachten voor een lekkere koffie dan volgen er steeds meer.

Zo’n rij met wachtende mensen is gelijk een mooie kans voor de stand bemanning om deze potentiele relatie aan te spreken. Zij kunnen hier hun elevator pitch houden terwijl de gast wacht op zijn of haar kop koffie.

Een Barista op uw stand is meer dan alleen iemand die de koffie verzorgt. De barista is tijdens de beurs onderdeel van uw team. Hij is ook een gastheer welke vaak als eerst in contact komt met uw relaties. Hij verwelkomt uw bezoekers op uw stand en brengt ze in contact met de juiste persoon of neemt een boodschap aan.

De barista zorgt ervoor dat uw stand er netjes uit blijft zien, zodat uw stand bemanning zich kunnen richten op de verkoop.

Ook kan u de barista gebruiken als leadgenerator. Er komen een hoop bezoekers af op goede koffie. Deze koffie kan u in ruil voor een visitekaartje of een badgescan aan te bieden. Op deze manier verkrijgt u een hoop gegevens van “nieuwe potentiele” klanten. En het mooie is dat u tijdens het opvolgen van deze gegevens kan refereren aan de barista bij u op de stand!

Naast een espressobar op uw stand leveren wij nog meer. Wat dacht u van een koffieprinter? Hiermee printen wij uw logo op de cappuccino of café latte. Ook kunnen wij voor u papieren bekers in uw huisstijl laten bedrukken. Misschien iets lekkers voor bij de koffie, van cantuccini tot muffin’s of american chocolate chip cookies dit zijn zomaar wat mogelijk heden.

Mocht u op uw stand een borrel willen geven wij verzorgen ook Gin & Tonics op locatie.

Voordelen van een barista op de stand:

  • Professionele espressobar op uw stand.
  • Uitstekende koffie en thee.
  • Een gepassioneerde gastheer.
  • Leadgenerator
  • All inclusief, geen verrassingen achteraf.

Meer informatie

Barista op uw standBarista op uw beursBarista op uw evenement