Barista op uw stand, beurs of evenement.

De voordelen van een barista op uw stand!

Het geluid van een koffiemolen en de geur van verse koffie zorgen er al heel snel voor dat bezoekers uw stand weten te vinden. Wie kan de geur van vers gezette koffie nou niet weerstaan? En als er eenmaal mensen staan te wachten voor een lekkere koffie dan volgen er steeds meer.

Zo’n rij met wachtende mensen is gelijk een mooie kans voor de stand bemanning om deze potentiële relatie aan te spreken. Zij kunnen hier hun elevator pitch houden terwijl de gast wacht op zijn of haar kopje koffie.

Een Barista op uw stand is meer dan alleen iemand die de koffie verzorgt. De barista is tijdens de beurs onderdeel van uw team. Hij is ook een gastheer welke vaak als eerst in contact komt met uw relaties. Hij verwelkomt uw bezoekers op uw stand en brengt ze in contact met de juiste persoon of neemt een boodschap aan.

De barista zorgt ervoor dat uw stand er netjes uit blijft zien, zodat uw stand bemanning zich kunnen richten op de verkoop.

Ook kan u de barista gebruiken als lead generator. Er komen een hoop bezoekers af op goede koffie. Deze koffie kan u in ruil voor een visitekaartje of een badge scan aan te bieden. Op deze manier verkrijgt u een hoop gegevens van “nieuwe potentiële” klanten. En het mooie is dat u tijdens het opvolgen van deze gegevens kan refereren aan de barista bij u op de stand!

 

Barista op uw standBarista op uw beursBarista op uw evenement