Barista inhuren.

Waarom een Barista op locatie inhuren?

Om op deze vraag antwoord te geven leggen we eerst even kort uit wat een barista is en doet.

Een Barista is een vakman/vrouw die zich heeft gespecialiseerd in het bereiden van espresso en alle mogelijke aanverwante dranken zoals een espresso macchiato, cappuccino of bijvoorbeeld een latte. De barista weet vrijwel alles van de techniek en de processen om een uitstekende espresso te bereiden en uit te serveren. Door het op de juiste manier instellen van de molen en machine weet de barista een uitstekende espresso te zetten.

Mooie koffies maken is 1, maar deze ook nog op een goede manier serveren met oog voor uw gasten is 2.

De koffie is natuurlijk belangrijk, maar uw gasten zijn dat nog meer. Het gaat er om dat u met een gerust hart kan mengen tussen uw gasten zonder dat u zich drukt maakt over het ontvangst.

De barista is namelijk meer als een professionele koffiezetter, hij is ook nog een gastheer. Hij neemt voor u als opdrachtgever het ontvangst uit handen en door uw gasten met mooie koffie welkom te heten.

Met een Barista op uw evenement heeft u een gastheer die uw gasten een op bijzondere manier de lekkerste koffie serveert. Naast alle koffie specialiteiten kan u ook bij de barista terecht voor een heerlijk kop thee.

Naast het zetten van mooie espresso’s beheerst een barista natuurlijk ook over goede latte art vaardigheden. Een mooi figuur geschonken in de melk maakt natuurlijk wel de cappuccino compleet. Van een hart tot een zwaan in de koffie het kan allemaal.

Om de beleving van een barista op locatie nog mooier te maken bieden wij naast koffie ook diverse zoetigheden aan.

Voordelen van een barista op locatie inhuren.
  • Professionele espressobar op locatie.
  • Uitstekende koffie en thee.
  • Een gepassioneerde gastheer.
  • All inclusief, geen verrassingen achteraf.

Wilt u meer informatie over een barista bij u op locatie klik dan hier

waarom een Barista inhuren
Barista op locatie inhuren
Barista op locatie inhuren
Barista inhuren